За консултации и поръчки телефон +359888254702 без почивен денПоръчки без почивен ден:
+359898688086

Меню
Меню

Икона Свети Мина с Луксозна обемна бокс-рамка - 12213

Икона Свети Мина с Луксозна обемна бокс-рамка - 12213

Иконата е изпълнена с ръчно нанесена позлата и релеф. Пристига в луксозно изработена рамка-бокс с обемни орнаменти и позлата. Кутията позволява използването ѝ като пространство за съхранение на обредни пособия или други ценни вещи. Комплекта включва и възпоменателна дървена табелка, гравирана с ваше текстово послание.

Свети великомъченик Мина е християнски светец, смятан за чудотворец. Приема се за покровител на християнското семейството.

Моля, първо изберете разновидност.
222,00 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност

Какво е Дигитално Масло?

телефон за поръчки и информация +359898688086

  • Регистрирай се за постоянна отстъпка от 5%
  • Доставката при опция Дигитално масло от 3 до 5 работни дни
  • Доставка при опция Дигитално масло с ръчна матрица е от 5 до 10 работни дни
  • Картината пристига готова за окачване с едно "крокодилче" 
  • Ако желаете да получите поръчката преди определена дата, моля свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно.
  • Доставката се заплаща от клиента. Вие използвате нашата отстъпка в ЕконтЗастраховка при изпращане.
  • Плащане чрез наложен платеж (ППП) или по банка.
  • Право на преглед и връщане. 
  • Изображенията са илюстративни и изглеждат различно на всеки дисплей - възможно е крайното изделие да се различава цветово от приложената снимка.
  • Вземи отсъпка при поръчка за сума над 1000 лв -15%

Дървена табелка с ваше послание

Дигитално масло с 3D маслен релеф:

Свети Мина е един от най-популярните светци в православието. Той се смята за един от "Великите мъченици" и е известен с многочислени чудеса и чудотворни исцеления. Животът му е свързан със смъртта му като мъченик и с въздействието, което извършва върху вярващите.

Свети Мина е роден в Египет през 3-ти век и от младостта си е показал велика вяра и любов към Христос. Преследван от римските власти заради своята християнска вяра, той е пострадал и накрая е бил убит по време на Диоклециановото гонение. Счита се, че по време на мъченичеството му се случили множество чудеса и божествени интервенции.

Едно от най-известните чудеса, свързани със свети Мина, е свързано с неговите ръце. Вярва се, че след смъртта му, ръцете му се запазили непокътнати и несмъртни. Те се смятат за мощи и се пазят в неговия храм в град Болеад.

Свети Мина е покровител на различни неща и състояния. Той се извиква за помощ при земеделие и животновъдство, защита от бедствия и опасности, изцеление от болести, особено на ушите, помощ при пътешествия и осъществяване на преминавания. Хората се молят на свети Мина за неговата застъпническа помощ и помощ при различни нужди и трудности.

Празникът на свети Мина се празнува на 11-ти ноември (28-ми октомври по юлианския календар) в православната църква. В този ден, християните посещават неговите храмове и молят за неговата помощ и застъпничество. Това е време, когато се проявява особена почит към светеца и се отдава признание на неговата светост и дарби.

Свети Мина е един от светците, към които хората се обърват с вяра и надежда, когато имат нужда от помощ и защита. Вярват, че той е способен да предстоява пред Бога за техните нужди и да им помогне в трудни моменти в живота.

Смята се за покровител на семейството.

Икона Свети Мина с Луксозна обемна бокс-рамка - 12213

Икона Свети Мина с Луксозна обемна бокс-рамка - 12213

222,00 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.