За консултации и поръчки телефон +359888254702 без почивен денПоръчки без почивен ден:
+359888254702

Меню
Меню

ЗА НАС - екипa на Art 4 Future Ltd.

  През годините натрупания опит от успехи и провали кристализира в специфични умения и таланти. В нашия малък екип сме събрали специалисти от различни области на изкуството и технологиите и това съчетание ни позволява да предложим на клиенти те си изделия на изящното изкуство изработени с вкус и много любов.

К.Кутрянов

   Настоящето ателие за репродуциране на картини и икони е проект на фирма Art 4 Future Ltd., основана от Костадин Кутрянов - инженер и художник, с богат опит в областта на промишления и козметичния дизайн, с дългогодишен стаж, като креативен директор и ръководител на рекламни агенции и печатни компании. Именно богатите и разнообразни технически и художествени предизвикателства в печатната индустрия довеждат до създаването на технологията Дигитално масло. Това е дълъг, повече от 12 години, процес на прецизиране и обединяване на класически и съвременни дигитални печатни технологии, на химически процеси с роботизираните системи и механиката. Резултата е стройна система за прецизно и детайлно интерпретиране на художествени произведения от всякакъв жанр и стил на живописта и иконографията.

  От различните медии, с които експериментирахме, камъка се оказа особен сполучлив, жив и със собствено присъствие. Това е късче от природата, вечно по своята същност, което придава топлина на образа отпечатан на него. Иконите изписани на него попиват от енергията му и оживяват. Но всичко трябваше да е съобразено с древните предписания и за това присъединихме към екипа си и истински дипломиран майстор-иконописец: Десислава Захариева е представител на търновската школа в иконописта и особено държи направата на една икона да е по-скоро съкрално свещенодействие, отколкото проста занаятчийска задача.
Иконата се прави лично и персонално за поръчителя. Точка!

Но как всичката тази красота би стигнала до вас, ако няма къде да я видите? За това се грижи нашия IT специалист Георги Христов. Той има разнообразен опит с всички основни позиции в една широкоформатна печатница и е напълно в час с нуждите на отбора. Освен това е и запален гъбар - дори и за риба се връща с гъби, а факта, че оцелява сезон след сезон означава, че може би наистина познава някой видове и без очила.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки