За консултации и поръчки телефон +359888254702 без почивен денПоръчки без почивен ден:
+359898688086

Меню
Меню

Сигурни начини на плащане

В днешно време все повече хора се насочват към онлайн пазаруването, което е бързо, удобно и лесно достъпно. Едно от най-важните неща при онлайн покупките е начинът на плащане. В нашия сайт има два основни начина на плащане в онлайн магазин - пощенски паричен превод чрез куриер и плащане по банка.

 • Наложен Платеж - Пощенски паричен превод по куриер

  Един от най-сигурните начини на плащане, който може да използвате при пазаруване в онлайн магазин, е чрез наложен птатеж (ППП - пощенски паричен превод по куриер). Тази опция е подходяща за онези, които предпочитат да получават, прегледат и тогава да платят своите картини директно на своя адрес или в офиса на куриера. Когато куриерът достави поръчката ви, вие можете да му предадете парите в брой или да му платите с карта на неговия пост-терминал. Имате право на преглед след като платите куриерската такса. След като се уверите в качетвото на изработка и липсата на транспортни дефекти получавате картините си след заплащане на стойноста на поръчката. Друго предимство е, че ако намерите за основателно да върнете поръчката може да го направите веднага.

 • Плащане по банка:

  Друг начин на плащане в нашия онлайн магазин е чрез банков превод. При избора на тази опция, след като направите своята поръчка, трябва да приведете цялата стойност на поръчката и транспортните разходи по банковата сметка на магазина. При извършване на банков превод е важно да въведете правилно информацията за получателя, за да се гарантира успешното изпълнение на плащането. След като плащането бъде потвърдено от банката, ние ще изпратим поръчаната от вас картина на посочения адрес. Това е и начин да направите подарък на близък за вас човек, без да е нужно той да плаща за това.

  Ето и данните за банкова сметка на магазина:

  Получател: фирма Арт Фор Фючър ЕООД
  Банка: Обединена българска банка АД
  BIC: RZBBBGSF
  IBAN: BG53RZBB91551011127215

Пазаруването в онлайн магазини се радва на все по-голяма популярност и улеснява ежедневието ни. Със сигурност в бъдеще ще внедрим още начини на плащане, които ще Ви дадат още повече възможности и удобства. В момента смятаме, че пощенският паричен превод по куриер и плащането по банка са основните начини, които може да усигурят безопасно и удобно онлайн пазаруване.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.